Τρόποι Πληρωμής

Τροποι ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο online ανθοπωλείο μας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Πληρώστε τον συνεργάτη μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τη Θεσσαλονίκη. Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης θα χρειαστεί να επιλέξετε την μέθοδο της Τραπεζικής Κατάθεσης.

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί από τις 9:00 έως τις 17:00, τότε την επόμενη ώρα θα βρίσκεται έτοιμη στο κατάστημα.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα 1 ημέρα . Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αρ.Λογαριασμού : –
Δικαιούχος : –
IBAN: –

ή

Τράπεζα Eurobank
Αρ.Λογαριασμού : –
Δικαιούχος : –
ΙΒΑΝ : –

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο [email protected] , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Σε άλλη περίπτωση καλέστε μας για ενημέρωση στο 231 060 9675. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας άμεσα.