Στεφανοθήκη ξύλινη βιβλίο


Άμεσα Διαθέσιμο

Ξύλινη στεφανοθήκη γάμου βιβλίο με διακοσμητική κορδέλα, διαστάσεων 22cm X 26cm για την καλύτερη προστασία των στεφάνων του γάμου σας.

Κωδικός προϊόντος: SΤ-W-0028 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ξύλινη στεφανοθήκη γάμου βιβλίο με διακοσμητική κορδέλα, διαστάσεων 22cm X 26cm για την καλύτερη προστασία των στεφάνων του γάμου σας. Η χειροποίητη στεφανοθήκη θα είναι διαθέσιμη εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας.

Η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν για τις περιοχές που αφορούν το Πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και με όριο ελάχιστης παραγγελίας τα 30 ευρώ. Για τις ίδιες περιοχές και για παραγγελίες κάτω των 30 ευρώ το κόστος είναι 5,90 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά το κόστος αποστολής για κάθε περιοχή ΕΔΩ

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή: 1. Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, 2.Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή, 3.Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Δε γίνονται δεκτές επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.