Λιλά Τριαντάφυλλα με χρυσάνθεμα και λεβάντα

61.90


Άμεσα Διαθέσιμο

Μπουκέτο από λιλά Τριαντάφυλλα, λιμόνιουμ, χρυσάνθεμα, γαρίφαλα και αποξηραμένη λεβάντα με διακοσμητικά φυλλώματα. Συνοδεύεται με διακοσμητικό αμπαλάζ.

Κωδικός προϊόντος: FL-MPOU-0029 Κατηγορία:

Περιγραφή

Μπουκέτο λουλουδιών για Δώρο. Ιδανική ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα για κάθε περίσταση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το διακοσμητικό αμπαλάζ και η συνοδευτικη καρτούλα ευχών.

Η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν για τις περιοχές που αφορούν το Πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και με όριο ελάχιστης παραγγελίας τα 30 ευρώ. Για τις ίδιες περιοχές και για παραγγελίες κάτω των 30 ευρώ το κόστος είναι 5,90 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά το κόστος αποστολής για κάθε περιοχή ΕΔΩ

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή: 1. Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, 2.Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή, 3.Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Δε γίνονται δεκτές επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.