Έξοδα Αποστολής

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αναλυτικό Κόστος για την αποστολή προϊόντων ή λουλουδιών

Η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν για τις περιοχές που αφορούν το Πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και με όριο ελάχιστης παραγγελίας τα 30 ευρώ. Για τις ίδιες περιοχές και για παραγγελίες κάτω των 30 ευρώ το κόστος είναι 5,90 ευρώ.

Για τις περιοχές που απέχουν έως 10 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, το κόστος αποστολής τιμάται στα 12 ευρώ, ενώ για τις ίδιες περιοχές και με συνολικό ποσό παραγγελίας άνω των 75 ευρώ η αποστολή πραγματοποιείται Δωρεάν.

Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδας με συνολικό κόστος παραγγελίας άνω των 150 ευρώ και βάρους έως 20 κιλά πραγματοποιείται Δωρεάν.

Για τις περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης και με σύνολο παραγγελίας κάτω των 150 ευρώ ο ιστότοπος κατά την διαδικασία εισαγωγής διεύθυνσης αποστολής θα υπολογίσει το ελάχιστο δυνατό κόστος αποστολής. Το σύστημα υπολογίζει αυτόματα και επιλέγει το πιο συμφέρον για τον πελάτη τρόπο αποστολής.

Μικρά δέματα με βάρος έως 15kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων courier σε όλη την Ελλάδα.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών που υπερβαίνουν τα 15 kg ή έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας, η αποστολή θα γίνεται μόνο με μεταφορική εταιρία μέχρι τον πλησιέστερο σταθμό αποστολής από όπου θα πρέπει να τα παραλάβει ο πελάτης.